Prinstagram Pictures

socialPrintStudio1Eerder dacht ik al aan Prinstagram Prints. Toevallig werden er aan het einde van de Meet The Blogger dagen werden aantal objecten weggegeven. Ik was de gelukkige winnaar van prints via Printstagram door de Social Print Studio!

Ik mocht een aantal van mijn Instagram foto’s laten printen. Ik koos voor de grotere prints. Je hebt ook mini prints. Daarnaast zijn er nog hele grappige andere producten (mini fotoboekjes). Later kwam ik erachter dat ze ook nog een ‘gewone’ print afdeling hebben, dus dan kan je ook je andere (niet-instagram) kiekjes laten afdrukken. Handig om te weten!

socialPrintStudio3

socialPrintStudio5

Ik kon vanuit mijn Instagram foto’s een aantal laten afdrukken. Ik deed er een aantal van mijn vakanties en een paar fijne Broesj kiekjes. Ze worden geprint op vrij dik wit papier, ik vind de kwaliteit echt prima. Mooie matte prints. Zeker een aanrader! Bij de instagram kiekjes is het wel raar dat je dan dubbel een rand hebt (je krijgt om elke foto sowieso een witte rand). Dat is nogal wat overdreven. Maar wel een fijne manier en oplossing om eindelijk eens je digitale prints geprint te hebben!

socialPrintStudio2

translation

At the Meet The Blogger Conference I won a prize. I could print my Instagram pictures via Prinstagram from the Social Print Studio. They came this week and I was very happy with the result!


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.