Meet the Blogger – Part 1

Wat doet een broche-fan op een Meet The Blogger conferentie?meettheblogger

Broches zoeken natuurlijk!

IMG_7750

De linker broches (het zijn er twee) werd gedragen door Wilhelmine. De rechter-broche door een medewerker van Meet The Blogger. Meer informatie over de broches volgt nog in een aparte meet-the-blogger-broche post. Eerst zal ik even uitleggen hoe ik belandde bij het bloggers evenement.

Yvonne en Annelies zouden bij mij logeren vanwege Meet The Blogger. Vorig jaar dacht ik eraan om te gaan, dit jaar was het ook alweer vlug uitverkocht. Tot ik opeens een tweet van Eline voorbij zag komen die haar kaartje te koop aanbood. Ik twijfelde niet meer en zo geschiedde: afgelopen maandag bezocht ik mijn eerste bloggers conferentie.

Moussie & social media
Heerlijk om ongegeneerd het hele event vast te leggen via tweets en instagram. Normaal voel ik me toch altijd ietwat bezwaard om in gezelschap met mijn telefoon bezig te zijn (en vind het ook van anderen heel vervelend) maar dit was dé gelegenheid waar dat volledig was toegestaan.Ecolicious, Mousseblossom and AllihoppaWe kunnen bijna doorgaan als Mode bloggers, nietwaar? ;-)
broesj-vintage-outfit

Ik droeg mijn verse vintage vondst met daarop een zwarte druiven broche. Meet the BloggerEr waren een aantal sprekers. Naast de keynote speaker Victoria van Sfgirlbybay was  mijn lievelings spreekster Tina Fussel. Waarvan ik eerst dacht: Oh my, niet weer een moeder die ook blogt (ze blogt onder de naam Travelng Mama…) Niets was minder waar. Een ontzettend inspirerend energiek persoon met een verhaal wat je niet vaak hoort.

Broesj among others Na al het leer-gedeelte gingen we op de boot en kwamen we uit bij een showroom van Designersguild, waar eerder op de dag het nieuwe boek gelanceerd werd. En zo doe je opeens een poging tot het maken van stylistische kiekjes in plaats van broche foto’s!designersguild-showroom

Wordt vervolgd!

5 thoughts on “Meet the Blogger – Part 1

  1. Prachtige zilveren broche van een kikker , handgemaakt in mexico. Afmeting: 34 x 38 mm. Materiaal: zilver 1e gehalte 925 op onze webshop … meer broches, hangertjes, schatkistjes, oorbellen, medaillons, ringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.