Thrifting Tuesday: Zwolle knows about vintage!

Thrifting Tuesday is a weekly post about my search for brooches and other treasures. This week it’s about Zwolle! 

Vrijdag reisde ik af naar Zwolle om eindelijk eens op bezoek te gaan bij vriendin M. Zaterdag mochten er Kringlopen op het programma komen staan, yes! De eerste kringloop was de leukste. Afgelegen én 50% korting. Er waren een aantal écht oude strandstoelen, gelukkig kon ik deze weerstaan (maar ooiii wat waren ze mooi). Kringlopen in zwolle
Same old, same old: Waxinelichthouders, plantenpotten en beeldjes…vintage-cans

Thrifting gets difficult

Het was jammer om te merken dat veel van de kringloop winkels zelf al een selectie hadden gemaakt met ‘mooie vondsten’. Het toppunt was een vitrine met onder andere bovenstaande beschuiblikken. Er stonden ook nog Duitse vazen en andere populaire retro items. Jak!

six vintage brooches

Score: Six vintage brooches

Met moeite vond ik er tóch nog 6 broches. Ik liet een iets te glitterige jurk hangen.
Na de kringlopen gingen we de stad in, kocht ik een chili peper Tony chocoladereep (ieuw, te pittig!) en maakten we bijna ruzie om een stel laarzen. Als afsluiter aten we nog heerlijke cupcakes.

Wil je ook naar Zwolle om te gaan kringlopen? Er zijn er blijkbaar nog veel meer… Wie weet heb je meer succes.

This weekend I went thrifting in Zwolle. It was sad to see al the thrift stores so organized. They made selections and choose the retro cool stuff and displayed them in a separate place (and priced them crazy high). I did manage to find six brooches.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.