Thrifting Tuesday: Video VLOG edition!?

Thrifting Tuesday! Vandaag krijgen jullie weer rommelmarkt vondsten te zien. En dit maal in een speciale editie. Omdat ik dit weekend naar twee rommelmarkten ging en een hele goede broche-score had, heb ik besloten om een YouTube video te maken! Doodeng, maar ook erg leuk om te doen.

Ik ben al een tijdje fan van YouTube. Dagelijks kijk ik volgs van bijvoorbeeld Bonnie (Boncolor) of van Jamie Oliver (FoodTube). Maar het zo natuurlijk mogelijk praten en daaemee video’s opnemen is nog niet zo makkelijk. Versprekingen, niet scherp stellen, goede belichting… Noem maar op. Dus cut me some slack, het is mijn allereerste video. Maar hopelijk vinden jullie het leuk! En heb je nou ideeën over broche/vintage/etsy vervolgvideos, laat het me vooral weten.

English

Hi guys, something special for this Thrifting Tuesday… Hope you like it :) Let me know if you would like to see more videos ánd if you have ideas on subjects for the videos! Sorry, the video is in Dutch.

One thought on “Thrifting Tuesday: Video VLOG edition!?

  1. Wat leuk, een vlog :)
    Weet je, ik draag nooit broches omdat ik bang ben voor gaatjes in m’n kleding. Maar daar heb jij vast goede tips voor (of tegen, hoe je het maar bekijkt). Ideetje voor een vlog?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.