Thrifting Tuesday: Mom’s Pick

Dankzij mijn moeder ben ik rommelmarkten gaan bezoeken en heb ik een gekke verzamelwoede. Ik ben op mijn gelukkigst als we sámen mooie vondsten doen (en het liefste voor weinig geld). Daarnaast krijgt zij ook weer een tik van mij en kocht ze laatst een vintage puzzel omdat het plaatje zo mooi was. Dat gaat helemaal de goede kant op (al denkt mijn vader daar waarschijnlijk anders over… ha!)

IMG_6884

Als ik niet mee kan naar een rommelmarkt kijk zij uit naar broches. En dat lukt! Ze nam mooie broches voor mij mee. Ik ben weg van de boze vogel, die droeg ik gelijk op een blauw shirt.

IMG_6927

IMG_7364

Dankzij lieve vriendin K. kreeg ik deze zon-broche. Kitsch of cool?

Omdat ik veel te nieuwsgierig ben vraag ik mijn moeder meestal of ze de vondsten wil laten zien via FaceTime. Dat gaat als volgt:

IMG_7376

Hebben jullie goede vintage vondsten gedaan afgelopen week?

When I cannot accompany my mom to fleamarkets she looks out for brooches herself. And look, she does an amazing job. Thanks mom!

One thought on “Thrifting Tuesday: Mom’s Pick

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.