Thrifting Tuesday: Three in a row!

thrifting-broesj-05

Het is een tijd geleden sinds de laatste Thrifting Tuesday. Vanwege alle bezigheden ben ik minder naar rommelmarkten geweest. Gelukkig was het afgelopen weekend weer zover: Er stonden er drie op de planning!

thrifting-broesj-02

We begonnen ‘s ochtendsvroeg bij de Kerkplein markt in Barneveld. Van mijn collectief compagnon Barbara had ik gehoord dat dat elk jaar was en zeker de moeite waard.

thrifting-broesj-07 thrifting-broesj-06

De rommelamarkt was zo ingedeeld dat alles bij elkaar stond. Apart, maar ergens wel handig.

thrifting-broesj-04

Ik scoorde er dit carbon papier voor 0,50 cent (vanwege verpakking), een blikje (ook 0,50 cent) en een retro wollenjurk voor 2 euro, alvast voor de koude dagen.

thrifting-broesj-09

thrifting-broesj-10

vintage wallet IMG_6907

thrifting-broesj-03

Toen gingen we richting Hoekelum en kwamen de langs de rommelmarkt ten behoeve van Moldavië. Daar vond ik een groot aantal broches, hoera!

Broesj-thrifted

Als laatste was de car boot sale aan de beurt. We kochten daar nog een retro portomonee, drie (!!!) schoolplaten, en nog een paar van de broches die je hierboven ziet.

letterkaart-01 letterkaart-03 letterkaart-02

En zo gingen we weer huiswaarts…. Moe maar zéér voldaan!

thrifting-broesj-01

This weekend I finally went thrifting again! Me and my mom visited three markets. I bought a lot of brooches, a vintage dress, a can and three very old letter charts. 

2 thoughts on “Thrifting Tuesday: Three in a row!

  1. Goeie vondsten!! Ik hou van die gesorteerde rommelmarkten: zijn altijd voor een goed doel en die moeten alles dezelfde dag nog kwijt. Gegarandeerd koopjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.