Lowlands 2013: Here we come!

Vandaag is dé dag. Mijn Trouwe Helper komt mij zo ophalen en samen vertrekken we dan (met een Lowlands playlist in de auto) richting het festival terrein. Spannend! Drie dagen lang van ‘s ochtends vroeg tot diep in de nacht mensen aan een broche helpen. Ik ben zo benieuwd hoe het gaat zijn.

Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Instagram of Facebook, daar zal ik regelmatig updates plaatsen.

IMG_6125

IMG_6113

IMG_6127  IMG_6104

translation

Today we will go to the Lowlands Festival. Me and my loyal friend will be selling my brooches for the next three days. Please follow me on Instagram or Facebook to get the latest updates.

One thought on “Lowlands 2013: Here we come!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.