Creasint 2013: A serious brooch addiction

Vorig jaar deed ik mee aan Creasint. Dat was zo leuk! Ik twijfelde geen moment en deed dit jaar weer mee.creasint envelop Ik kreeg ruim op tijd mijn enveloppe en legde hem keurig weg totdat het 6 december was.

creasint20131

Om 20:00 was het zover: We mochten gaan openen! Dat was een waar feest. De prachtige strikken en cadeaupapier waren erg mooi!
Allereerst vond ik een doe-het-zelf broche van Mijnes. Leuk! Nu kon ik eindelijk een echte Mijnes maken. Er staat op de broche ‘Ha-ha’. Ik moet hem nog maken…In de dop tas

Toen opende ik het andere pakketje waar deze te gekke tas in zat. Ik was al verliefd op de voorkant, die perfect bij mijn geometrische bordeaux rode sjaal past.
Toen draaide ik hem om en schreeuwde letterlijk ‘Wowowowow’. Kijk:I have a serious brooch addictionTe gek toch! Wat bleek, Imke was mijn Creasint. Naast het te gekke cadeau schreef ze ook nog eens de liefste kaart. Dankjewel lieve Imke! <3

outfit post

Ik beloofde op Twitter dat ik een heuse outfit post zou doen… Wat blijft: dat kan ik niet. Ik was bij mijn ouders vanwege Sinterklaas en vroeg aan mijn vader of hij mij op de foto wilde zetten. Deze rare overbelichte foto is het resultaat. Nee, outfit blogs zijn (nog?) niet aan mij besteed. Maar ik ben wel heel blij met de tas! Dankje Creasint :)

translation
I participated in a swap called ‘Creasint’. This was the package I received! :)

One thought on “Creasint 2013: A serious brooch addiction

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.