Etsy Craft Party Amsterdam

Oh jee… Het is toch iets lastiger om álles te combineren dan dat ik dacht. Dat bewijst mijn laatste blogpost van 12 dagen geleden… Oops! Maar vandaag is dé grote happening: De Etsy Craft Party!

944105_264782286997219_1631858605_n

Ik heb er zóveel zin in! Ik ben héél benieuwd hoeveel mensen er komen, welke fellow-Etsy shop eigenaren ik weer gedag kan zeggen et cetera. Er staan nog een paar dingen op mijn to-do list. Ik haal zo nog even wat bloemen om de boel op te vrolijken, een klein bedankje voor onze workshop-gevers, de naam-badges in orde maken. Het komt goed!

broesj-goodiebag-goodies craftparty-namebadges

Daarna komt er weer wat meer regelmaat in de blog. Er staan twee super leuke broche collecties klaar en er is ook alweer wat materiaal voor tuesday thrift.

Maar eerst vanmiddag. Tot straks?

 

One thought on “Etsy Craft Party Amsterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.