Wrapping the orders

Als er een broche bestelling binnenkomt besteed ik graag tijd aan het verpakken van de broches. De broche gaat op een kaartje, er komt zijdevloei papier omheen (het liefste met een fijn printje), er gaat een tweekleurig touwtje omheen en die krijgt een stik. Dan wordt er een visitekaartje bijgedaan en schrijf ik een klein briefje.

BGSHr1hCAAAZdME.jpg-large

broesj-liefgeval

Toen er een broche op de voorpagina van de internationale etsy homepage stond kreeg ik gelijk een aantal bestellingen. Super leuk! Het inpak-festijn begon. Jammer genoeg was ik er niet helemaal bij met mijn hoofd, want later bleek dat ik twee broches door elkaar had gehaald. De ene was beland in Australië en de andere in Engeland. Niet zo handig…

Packing-Broesj-brooches

Stamp-Broesj

Soms bedenk ik me dat het wellicht beter zou zijn als ik iets minder tijd aan het inpakken zou besteden en meer tijd aan het online zetten van broches. Maar daar staat dan weer tegen over dat ik het zelf zo leuk vind om een fijn ingepakte bestelling te ontvangen. Volgens mij vergroot dat alleen maar de vreugde van het uitpak festijn.

Schermafbeelding 2013-02-26 om 08.45.32

broesj-inpak

When a Broesj-brooch is ordered I love to package it nicely. A handmade stamp, some stickers and ribbon make the parcel look like a gift.
When a brooch was featured at the Etsy homepage I got a lot of sales! That was superb. The packing-mayhem began. Sadly I messed up two orders, so maybe I should try and be more organized…

Sometimes I doubt if I should do a more easier packaging so I save time. But then again: When I order something online I love it when the parcel looks nice and taken care of. It makes the joy of unwrapping even bigger…

photo 1- ByHaafner photo 2 –  Liefgeval photo 3 – Mies 

One thought on “Wrapping the orders

  1. Het is juist extra leuk om een mooi ingepakte broche te ontvangen. Een cadeautje aan jezelf. Het handgeschreven briefje maakt het extra persoonlijk. Vooral blijven inpakken dus ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.