Bestek en Broches / Shoplog #3

28 November 2015 | category: Tuesday Thrift, Video

Na mijn bericht over kringloopwinkels in Drenthe kan ik me voorstellen dat jullie nieuwsgierig zijn naar welke broches (en ander spul) ik daar allemaal op de kop heb getikt. In onderstaande video laat ik alles zien.

Wil je mijn andere video’s terugkijken over mijn tweedehands vondsten van de laatste tijd? Kijk dan op mijn YouTube kanaal.

broches bestek

Naast de broches en bestek laat ik het hoedje zien dat normaal gesproken helemaal gevuld zou zijn met toeristen broches. Och, wat hou ik van deze leuke broches. Wil je zelf ook een hoedje? Ik kwam er nog eentje tegen op eBay.

toeristen broches hoedje tourist hat filled with vintage broches

Oh kijk dan al die leuke broches op de hoedjes! Ik zie een edelweiss, een anker, en een hert op een geweer die ik ook heb!
Nu ik mijn oude blogpost terug lees zie ik dat ik het geweer ook heb gekocht bij een mevrouw die ook een heel hoedje aanbood! Och zoveel moois. De Nice broche is nog steeds een van mijn favorieten en draag ik vaak. Het geweer broche heb ik nog nooit gedragen. Misschien iets teveel van het goede? Al heeft deze niet eens een hert erbij, zoals die op het hoedje hierboven wel heeft.

vintage tourist brooches

wijk aan zee tourist brooch nice tourist brooch

Hebben jullie wel eens zo’n hoedje gevonden? Of had je wellicht zelf een hoedje? :-)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Annelies 29 November 2015 at 16:06

    Haha die hoedjes! Nog nooit gezien zoiets! Maar wel te gekke vondsten zeg!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.