Het Ka-ching Collectief: Ondernemende Etsy verkopers

Wat een avontuur! Zo stond er 5 maanden geleden een berichtje op het Etsy forum van Annabel of mensen met haar een winkel willen beginnen. Bij een koffie in Amsterdam Noord wordt er besloten dat we dat best kunnen doen.

stormspace

In iets minder dan twee weken staat er een pop-up shop in Amsterdam Oost. En ongeveer een week geleden zat ik nog in onze Etsy pop-up winkel op Schiermonnikoog. Wie had dat kunnen denken?

kaching-popup16

Het is een wervelend avontuur. We noemen onszelf het Ka-ching collectief.

Ons eerstvolgende evenement is de fotodag. Samen gaan we foto’s maken die we kunnen gebruiken voor onze (Etsy) winkels. Handig, want ik moet nog een aantal broches ‘in actie’ fotograferen. Via onze Kaching Etsy winkel kan je je opgeven. Kom je ook? Er zijn nog plekken vrij. Ook als je geen Etsy winkel hebt ben je van harte welkom.

etsy shop2

Voor de feestdagen hebben we ook grootse plannen… Als dat lukt zou het super zijn! Ik hou jullie uiteraard op de hoogte.

Since a few months I am a member of The Ka-ching Collective. A group of Etsy Shop owners who like to organise events to improve our Etsy shops and just do things together. We have planned a photoshoot in October!

2 thoughts on “Het Ka-ching Collectief: Ondernemende Etsy verkopers

  1. Wat een leuk idee om een collectief te beginnen ! Ik ga daar eens nog over na denken of het iets is dat ik ook hier zou kunnen doen. Ik ben begin December weer in Nederland dus als jullie in die tijd weer een Pop Up hebben zal ik zeker proberen langs te komen . Veel succes ermee !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.