Grey Collage: Winter Days

7 December 2013 | category: Vintage Color Collage

Grijs winter weer verdient een gelijkgestemde collage.
autumn-grey-blog-collage

Veel thee drinken, warme truien en veel nog-niet-uitgevoerde DIY-plannen. Op Pinterest verzamel ik van alles en voer ik er nog weinig van uit. Had ik maar elke zaterdag de tijd / zin / energie om een DIY uit te voeren! Handgemaakt enveloppen, kerstkransen, vazen: in mijn fantasie heb ik allerlei fijne dingen gemaakt. Daarnaast zou het zo’n succes worden dat ik een tweede Etsy shop open en iedereen in de rij staat voor mijn handgemaakte pracht. Goed, grijs weer leidt ook tot Grootse Dromen.

links 1 | 2 | 3 | 45

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.