Brooch Collection: Mies

Een mooie broche collectie zien is iets om bij te watertanden. Vandaar de nieuwe rubriek ‘brooch collection’. Ik vraag (fanatieke) broche verzamelaars om een paar foto’s op te sturen van hun collectie.

De aller- aller eerste die haar broche collectie deelt is Mies. Mies en ik volgen elkaar al een tijdje en kort geleden kocht ze een broche van mij. Kun je raden welke? (Onderaan de post het antwoord)

IMG_7926

De favoriet
Het luchtballonnetje is mijn favoriet, nota bene gescoord op de jaarlijkse kleedjesmarkt voor 1 euro! De camees blijf ik ook mooi vinden, al zijn die vaak wat duurder.

 

IMG_7944

De eerste
Ik kan me de eerste helemaal niet herinneren, maar toen ik het eenmaal had ontdekt, kon ik niet meer stoppen met verzamelen.IMG_7900_1

Wat een gaaf sieraad!

En ja, dat vind ik ook Mies! Dank voor het delen :)

IMG_7908

p.s. de blauwe indiaan heeft Mies gekocht op Broesj! Ze had de rode indiaan al maar kwam er toen achter dat ie eigenlijk ‘veren’ hoort te hebben (de veertjes zijn van plastic).

translation
There is a new post idea in town: the brooch collection! I love to see other people’s brooches. And what better way to do so then make a weekly post out of it. So this is the first one, feauturing Mies’ brooches.

Her favorite one is the balloon. She can’t remember when her collection started, but she just loves brooches! 


Comments

One response to “Brooch Collection: Mies”

  1. […] broche collecties: Mies – Eliane – […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.