Blue Monday: Happy Day!

Vandaag is het Blauwe Maandag. De meest depressieve dag van het jaar. Om dit tegen te gaan deel ik mijn blijmakers.

blue-monday-blog-collageAll images in the collage are pinned on my Color Bord: Blue, on Pinterest

Het vinden van een vergeten zakje drop in het keukenkastje, verse pioenrozen in een tweedehands vaas, of van die takjes met rode besjes. Een lievelingslied gespeeld door een (onverwacht goede) straatartiest op een zonnige dag. Verse appeltaart. Een rommelmarkt waar ik voor een dubbeltje de meest prachtige dingen vind. Een sneeuwengel maken.
Tijdens een regenachtige middag lekker thuis te zijn. Bij mijn ouders op de bank in slaap vallen, terwijl ik naar een Engels reisprogramma kijk. Verse vis. Meezingen tijdens een live optreden. Springen op mijn lievelingslied tijdens een festival. Spontaan zwemmen in een meer na een fietstocht. Een fijne dag met mijn familie doorbrengen. Na een dag zwemmen, fris gedoucht, in hotelkamerhanddoeken bijkomen op het balkon. Een goeie haardag. De slappe lach die niet meer weggaat.

translation

Since it’s blue monday I would like to share my happy things. I love to find some sweets I forgot about, fresh flowers in a vintage vase, my favorite song played by someone in the streets while it’s sunny. I love to be at home. Nothing better then stay at home while it’s raining cats and dogs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.